Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Seaman 4327.13.007.06

Ceasurile pentru bărbați din colecția Seaman sunt ideale pentru un bărbat cu aspect sportiv, care apreciază un aspect sportiv sofisticat, caracteristici practice și un preț accesibil . Carcasa este… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile pentru bărbați din colecția Seaman sunt ideale pentru un bărbat cu aspect sportiv, care apreciază un aspect sportiv sofisticat, caracteristici practice și un preț accesibil . Carcasa este realizată din oțel chirurgical de înaltă calitate, cu finisaj PVD negru. Ceasul acoperă un pahar mineral durabil. Cureaua de silicon confortabilă verde asigură un confort binevenit chiar și în timpul uzurii de toată ziua. Ceasul se potrivește frumos cu coroanele de date pe care le puteți urmări în interiorul feței de ceas. Pe lângă ștampila datei și luminiscența necesară, ceasul va oferi și o rezistență la apă până la cincizeci de metri, ceea ce este suficient pentru dușul normal. Nu trebuie să uităm prețul favorabil, care vă va mulțumi cu siguranță. Legenda calității elvețiene este fără îndoială cea mai bună alegere. Acest ceas este potrivit pentru bărbați de orice vârstă. Dacă v-ați gândit de mult timp să cumpărați un ceas sport nou, atunci acest model ar putea fi un sfat interesant pentru dvs. Obțineți nu numai un indicator de timp precis, dar și un accesoriu elegant pentru modă .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
verde
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
45 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde