Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Swiss Recruit Prime 5230.04.003

Ceasurile elvețiene sunt întotdeauna un pariu sigur. Arta maeștrilor elvețieni de ceasornicari este renumită. Lasă-te încântat de o manoperă de calitate și de un design atractiv, care te va asigura… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile elvețiene sunt întotdeauna un pariu sigur. Arta maeștrilor elvețieni de ceasornicari este renumită. Lasă-te încântat de o manoperă de calitate și de un design atractiv, care te va asigura de alegerea potrivită. Designul sport este literalmente conceput pentru orice bărbat modern . Trăiește-ți cele mai bune pentru tine, tocmai sub forma acestui model. Cu siguranță vă va invita un preț rezonabil. Carcasa și cureaua sunt din oțel inoxidabil . Ceasul este acoperit cu cristale de safir rezistent . Cadranul în albastru contrastează frumos cu mâinile și indexurile albe, care sunt tratate cu un tratament special de luminiscență SuperLuminova pentru o vizibilitate cât mai bună chiar și în condiții de lumină scăzută. Desigur, există o ștampilă data, o mișcare fiabilă a cuarțului și o rezistență la apă până la cincizeci de metri . Acest model va deveni cu siguranță o parte binevenită din viața ta de zi cu zi. Bucurați-vă de tradiție, calitate și prestigiu la încheietura mâinii.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
39 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde