Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Twilight II 4302.24.024

Combinația dintre prețul rezonabil, manopera precisă, calitatea Made Swiss și designul elegant vă va lăsa cu siguranță fără îndoială că ați făcut alegerea corectă. Carcasa de ceasuri este fabricată… Descriere și parametrii

Descriere

Combinația dintre prețul rezonabil, manopera precisă, calitatea Made Swiss și designul elegant vă va lăsa cu siguranță fără îndoială că ați făcut alegerea corectă. Carcasa de ceasuri este fabricată din plastic de înaltă calitate, în culoare neagră. Cadranul analogic acoperă un pahar mineral durabil . Cureaua din silicon verde închis vă va oferi confort confortabil chiar și în timpul uzurii de toată ziua, nu cade, alunecă și împinge din mână. Există, de asemenea, o specializare mică sub forma Crucii Helvetiene, care este deosebit de drăguță pe curea. Culoarea verde închis de pe cadran permite luminii alb-negru luminiscente și indici individuali să strălucească. Acest lucru face ca ceasul să fie cât mai clar și ușor de citit . Un timbru pentru data practică este plasat la poziția a treia oră. Desigur, există rezistență la apă până la 100 de metri și lună rotativă . Acest model este ideal pentru sporturile nautice normale.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
verde
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
47 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde