Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Twilight II 4302.27.007.79

Prețul favorabil, manopera precisă, renumita calitate elvețiană și designul elegant fac ca aceste ceasuri pentru bărbați să fie un model irezistibil. Indiferent dacă le cumpărați pentru dvs. sau… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Prețul favorabil, manopera precisă, renumita calitate elvețiană și designul elegant fac ca aceste ceasuri pentru bărbați să fie un model irezistibil. Indiferent dacă le cumpărați pentru dvs. sau pentru cineva apropiat ca un cadou, cu siguranță veți fi fericiți. Carcasa acestui model este fabricată din plastic de înaltă calitate, în culoarea neagră atemporală. Cadranul este acoperit cu un pahar mineral rezistent . Cureaua din silicon portocaliu decorată cu simbolul crucii helvetiene este extrem de confortabilă chiar și în timpul uzurii de toată ziua. Culoarea neagră universală a cadranului face posibilă excelența în mâinile și indexurile luminescente alb-negru pentru o claritate și o mai mare lizibilitate generală. La trei poziții se bazează ora dater. Ceasul este rezistent la apă până la 100 de metri și are o lună rotativă .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
oranj
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
47 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde