Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Classic T-Tradition T063.610.16.037.00

Brand: Tissot
Ceasurile Tissot sunt făcute pentru bărbații care iubesc accesoriile de cea mai bună calitate. Cadranul lor alb atrage la prima vedere cu mâinile ascuțite și indexuri care îi conferă un aspect… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Tissot sunt făcute pentru bărbații care iubesc accesoriile de cea mai bună calitate. Cadranul lor alb atrage la prima vedere cu mâinile ascuțite și indexuri care îi conferă un aspect elegant. Există, de asemenea, ștampila de date necesară. Cadranul acoperă cristalul de safir, care este mai rezistent la zgârieturi și păstrează încă strălucire strălucitoare chiar și după ani de uzură. Carcasa subțire din oțel inoxidabil, precum și cureaua din piele de crocodil vă vor convinge la prima atingere a calității sale înalte. Fixați-vă ceasul Swiss Made la încheietura mâinii și transformați-vă într-un timp într-un adevărat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA F06.111
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
55
Dimensiune
42 x 48 x 8 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde