Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T Series Racing T2N700

Brand: Timex
Ceasuri de la branduri populare atelier Timex presupunem la prima vedere toți oamenii cu o înclinație pentru accesorii de ochi-prinderea. Fața lor întunecată impresioneaza de la prima vedere de două… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri de la branduri populare atelier Timex presupunem la prima vedere toți oamenii cu o înclinație pentru accesorii de ochi-prinderea. Fața lor întunecată impresioneaza de la prima vedere de două mA cronograf rezolvate necaracteristic cu funcție de cronometru. Acestea sunt numite Fly-back cronograf. - prin simpla apăsare a unui buton pentru a reseta și a reporni cronograful (cronometrul în mod normal , trebuie să se oprească mai întâi, resetați și Salarii de proprietate începe). Există , de asemenea , o dater între pozițiile 2 și 3. aprecia , de asemenea rezistent la apă până la 100 de metri, care vă permite să înoate cu ceas. Încheietura ceasuri curea lumina de piele cusută maro cu cusaturi distinctiv. Bucurați-vă de un supliment pe care le poate lua aproape orice.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Bej
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
72
Dimensiune
43 x 50 x 13 mm

Funcție

Alte
iluminat
Iluminare
Indiglo
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 24 oră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde