Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Tradition Lady T063.210.16.037.00

Brand: Tissot
Fascicolele Tissot pentru femei îmbină elementele moderne cu o tradiție și o nostalgie. Detaliile clasice sunt completate de elemente de design. Marca Tissot promite titularilor săi o precizie… Descriere și parametrii

Descriere

Fascicolele Tissot pentru femei îmbină elementele moderne cu o tradiție și o nostalgie. Detaliile clasice sunt completate de elemente de design. Marca Tissot promite titularilor săi o precizie perfectă și un aspect atemporal și sunt motive bune pentru a le cumpăra.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
39
Dimensiune
33 x 33 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile