Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Trend Couturier T035.410.16.031.00

Brand: Tissot
Ceasurile de atelier Tissot sunt fabricate pentru gentlemeni în cele mai bune accesorii. Fața lor luminoasă captează o mare lizibilitate și simplitate. Datorită mâinilor luminiscente ascuțite și a… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de atelier Tissot sunt fabricate pentru gentlemeni în cele mai bune accesorii. Fața lor luminoasă captează o mare lizibilitate și simplitate. Datorită mâinilor luminiscente ascuțite și a indiciilor ridicate, veți vedea întotdeauna perfect la ora curentă. Cadranul acoperă un geam din safir care este mai rezistent la zgârieturi și, după ani de uzură, își păstrează strălucirea stralucitoare. O carcasă din oțel inoxidabil și o curea din piele cu model de crocodil vă vor da o primă atingere la calitatea dumneavoastră înaltă. Puneți ceasul Swiss Made pe încheietura mâinii și transformați-l într-un adevărat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA F06.161
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
76
Dimensiune
40 x 47 x 10 mm

Funcție

Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde