Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Trend Couturier T035.439.16.051.00

Brand: Tissot
Ceasurile de atelier Tissot sunt fabricate pentru gentlemeni în cele mai bune accesorii. Fața lor neagră a feței se va uita la cele trei cronografe cu funcția cronometru . Datorită mânerelor de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de atelier Tissot sunt fabricate pentru gentlemeni în cele mai bune accesorii. Fața lor neagră a feței se va uita la cele trei cronografe cu funcția cronometru . Datorită mânerelor de argint ascuțite și a indiciilor ridicate, veți vedea întotdeauna perfect la ora actuală. Cadranul acoperă un geam din safir care este mai rezistent la zgârieturi și, după ani de uzură, își păstrează strălucirea stralucitoare. Carcasa din oțel inoxidabil și cureaua de piele în negruoferă o primă atingere a calității superioare. Puneți ceasul Swiss Made pe încheietura mâinii și transformați-l într-un adevărat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
41 x 41 mm

Funcție

Alte
ceas dual
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 12 oră
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde