Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Trend Couturier T035.617.11.031.00

Brand: Tissot
Ceasul de lux de la marca tradițională elvețiană Tissot este plusul potrivit pentru doamnele care vor fi fericite cu cele mai bune. Carcasa și împingerea acestora sunt realizate din oțel inoxidabil… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de lux de la marca tradițională elvețiană Tissot este plusul potrivit pentru doamnele care vor fi fericite cu cele mai bune. Carcasa și împingerea acestora sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu finisaj mat și lucios. Fața strălucitoare are trei cronografe cu funcția cronometru, iar cardul de date necesar lipsește. Bucurați-vă de un add-on care nu te deranjează.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA G10.211
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
180
Dimensiune
42 x 46 x 11 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde