Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Trend Lovely T058.009.33.031.00

Brand: Tissot
Accesoriile de aur nu se pot obosi niciodată. Acestea pot da fiecărui costum un aspect luxos și sunt pur și simplu atemporale. Atunci când se adaugă brand-ului tradițional elvețian Tissot și… Descriere și parametrii

Descriere

Accesoriile de aur nu se pot obosi niciodată. Acestea pot da fiecărui costum un aspect luxos și sunt pur și simplu atemporale. Atunci când se adaugă brand-ului tradițional elvețian Tissot și prestigiosul label Swiss Made, ceasul va fi creat. Piesa lor minusculă în designul tradițional acoperă un cristal de safir care este rezistent la zgârieturi și păstrează strălucirea stralucitoare după ani de uzură. Atât carcasa, cât și împingerea sunt realizate din aur inoxidabil, din aur, cu aur de aur, care vă convinge la prima atingere. Răsfățați-vă cu luxul și fiți perfect în orice moment.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA 901.001
Carcas
aurit - oțel
Curea
aurit - oțel
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
36
Dimensiune
20 x 25 x 5 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile