Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The G/G-SHOCK G-8900A-1

Brand: Casio
La fel ca urca munții, scufundări în adâncurile dificil teren sau Brazdim pe bicicleta XC? Umilește la fel ca noi obstacole sunt o provocare corpul tau la niveluri tot mai înalte de performanță?… Descriere și parametrii

Descriere

La fel ca urca munții, scufundări în adâncurile dificil teren sau Brazdim pe bicicleta XC? Umilește la fel ca noi obstacole sunt o provocare corpul tau la niveluri tot mai înalte de performanță? Atunci nu ar fi dor de încheietura ceas Casio din colecția G-Shock. caz și mutarea lor prin materialele folosite sunt extrem de rezistente la vibrații, șocuri, și daune fizice. Amatori sporturi de apă vor încânta rezistente la 200 de metri, datorită căreia puteți viziona scufundări apă. Dar aprecia cu siguranță afișajul digital care posedă un număr de caracteristici utile. Pariați pe suplimentul, care va deveni un companion indispensabil pentru aventurile tale.

Observații

Ceasul se livrează în Casiocutia originală Casio.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
70
Dimensiune
52 x 56 x 16 mm

Funcție

Alte
rezistent la șocuri - ora mondială - 1224 regim orar
Indicator dată
calendar
Iluminare
LED
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Taimer
1
Numărul de alarme
5x

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde