Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

The G/G-Shock GAX 100B-7A

Brand: Casio Cod: hCA2510

Descriere

Ceasuri seria G-Shock G-LIDE a fost mult timp o alegere preferata de sportivi, cum ar fi surferi și strada "sportivilor", aceste atribute au un ceas G-LIDE are o tradiție îndelungată și noi modele GAX-100 doresc să confirme și să continue pe această cale de succes. GAX 100 ceasuri au cel mai bun din ambele lumi, atât în ​​format digital și analogic. numărătoarea inversă simplă cu o mână puternică, minut cu capătul săgeții. Pentru surferi, pentru care acest model este destinat în primul rând pentru a furniza informațiile necesare pentru ca un flux grafic, faza de luna sau un termometru, trebuie doar să așteptați pentru cel mai bun val.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
1 cronograf
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Greutate
69
Dimensiune
51 x 55 x 17 mm

Funcție

Iluminare
LED- automatic
Cronometru
cu o precizie de 1/1000 secunde, max. 100 oră
Taimer
1
Numărul de alarme
5x
Alte
termometru - 1224 regim orar - ora mondială - iluminat - rezistent la șocuri
Brand: Casio

Compania japoneza Casio a fost r. 1957 ca un producător de calculatoare, dar piața a apărut pentru a viziona în 1974. În primele modele folosit cunoștințele și experiența de calculatoare anterioare dezvoltare, precum și jurnale electronice, și datorită acestor inovații în curând dezvoltat într-unul dintre brandurile de ceasuri cele mai răspândite acum.
Ceasuri Casio nu sunt doar indicator de timp, dar conține multe caracteristici utile - Jurnal, capacitatea de a afișa imagini, pentru a determina temperatura sau latitudinea și lungime măsurătorile de ritmul cardiac și mai mult.
Casio este cunoscut în întreaga lume pentru inovare sale, valoarea și viață lungă. Acesta îndeplinește toate cerințele ridicate de un stil de viață activ și oferă utilizarea modelelor sale în toate tipurile de activități de la uzura normala, prin deplasare, navigând la sala de fitness.

Profită de reducerile excepționale de până la 70% la modelele selectate Casio.

Casio
zile
:
ore
:
minute
:
secunde