Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ackley TBL.15945JYTU/39

Brand: Timberland
Tratează-te cu ceasurile Timberland la fel de unice ca tine. La prima vedere, vei fi atras de un cadran cu un arbore ramificat, ca logo al mărcii și mâini distinctive, cu indici care asigură o… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Tratează-te cu ceasurile Timberland la fel de unice ca tine. La prima vedere, vei fi atras de un cadran cu un arbore ramificat, ca logo al mărcii și mâini distinctive, cu indici care asigură o lizibilitate mare a timpului. Ceasul este fixat la încheietură cu o curea de piele naturală maro. Pariați pe un accesoriu care nu vă obosește.

Observații

Ceasul se livrează în Timberlandcutia originală Timberland.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
46 x 54 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde