Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bernadston TBL.15905JYS/07

Brand: Timberland
Tratează-te cu ceasurile Timberland la fel de unice ca tine. La prima vedere, veți fi atras de o față de ceas cu un copac înflorit, ca logo al mărcii și mâini distinctive, cu indexuri care asigură… Descriere și parametrii

Descriere

Tratează-te cu ceasurile Timberland la fel de unice ca tine. La prima vedere, veți fi atras de o față de ceas cu un copac înflorit, ca logo al mărcii și mâini distinctive, cu indexuri care asigură lizibilitatea mare a timpului. Cu siguranță, veți aprecia poziția utilă pentru data 4. Încheietura este fixată cu o curea de piele maro cu o matlasare de înaltă calitate. Pariați pe un accesoriu care nu vă obosește.

Observații

Ceasul se livrează în Timberlandcutia originală Timberland.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
45,5 x 53 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde