Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hardwick TBL.15661JSB/02

Brand: Timberland
Ceasurile Timberland sunt accesoriul potrivit pentru bărbatul modern. Cadranul lor negru, cu un model de relief în formă de copac ramificat, atrage la prima vedere trei sub-cadran cu funcția zilei… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Timberland sunt accesoriul potrivit pentru bărbatul modern. Cadranul lor negru, cu un model de relief în formă de copac ramificat, atrage la prima vedere trei sub-cadran cu funcția zilei săptămânii, 24 de ore și timp dublu. Există, de asemenea, ștampila de date necesară. Carcasa solidă este realizată din oțel inoxidabil acoperit cu acoperire PVD închisă. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea din piele neagră, cu logo-ul mărcii în relief. Tratează-te cu un supliment care nu te va dezamăgi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
48 x 52 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore - ceas dual
Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde