Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rollinsford TBL.15637JYS/03AS

Brand: Timberland
Trebuie să subliniați stilul dvs. casual și casual? Atunci ceasurile Timberland sunt perfecte pentru tine. Cadranul lor întunecat, cu o despărțire spectaculoasă în partea de jos, mizând pe un aspect… Descriere și parametrii

Descriere

Trebuie să subliniați stilul dvs. casual și casual? Atunci ceasurile Timberland sunt perfecte pentru tine. Cadranul lor întunecat, cu o despărțire spectaculoasă în partea de jos, mizând pe un aspect clasic - decorat cu mâini și indexuri ușor de citit, lipsind ștampila dată necesară pe poziția 6. Încheietura este fixată cu o curea de piele netedă maro, care poate fi schimbată cu ocru mai deschis curea inclusă. Tratează-te cu un supliment care nu te dezamăgește niciodată.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 x 46 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde