loading

Timex Ceas Smartwatch iQ+ TW2P93200

Codul produsului: hTM2085

Timex Ceas Smartwatch iQ+ TW2P93200

 • <p>Funkce v aplikaci Timex Connected.</p>
 • <p>Po stisknutí korunky ciferník díky unikátnímu osvětlení Indiglo svítí.</p>
Disponibilitate:estimam pe 25.5. la Dv.
Preț:873 lei

Adaugă la Preferate

 • Transport gratuit
TimexCeas Smartwatch iQ+ TW2P932004850.39In stock

Vă așteptați de la ceas lor, în plus față de aspectul elegant și caracteristici suplimentare? Apoi, pentru tine, atelierul de + iQ Marci populare Timex decupate. La prima vedere, interesat în a deveni un design - cadran negru cu cronograf și o curea din piele de culoare uniformă într-adevăr arată elegant. Neinițiați nu s-ar crede că are ceva de-a face cu ceasuri inteligente. Dar , odată ce vă conectați cu telefonul inteligent, lucrurile încep să se întâmple.

Bucurați-vă de supliment, care va deveni cel mai bun companion pentru viața de zi cu zi.

caracteristici:

 • Bluetooth: l utilizați pentru a conecta ceas cu un telefon inteligent.
 • Aplicații: Aplicațiile servesc pentru conectarea Timex Conectat (în limba engleză), care pot fi găsite pe Timex conectat "> Google Play și AppStore.
 • Obiective zi cu zi: aplicația setați obiectivele de zi cu zi - cât de mult doriți să luați măsuri , cum ar fi distanța parcursă, arde calorii si ore de somn. Într-o ora cronograf iti spune cat de departe esti de la 100% îndeplinirea obiectivelor sale. Aplicația înregistrează activitățile de zi, săptămână sau lună și vă vom informa cu privire la rezultatele diagrame sinoptice.
 • Pedometru de ardere a caloriilor: În baza datelor introduse (pas lungime, greutate, înălțime) ujitých calculează numărul de pași și caloriile arse.
 • Monitorizarea somnului: faza de somn calculeaza lungimea sa; Întotdeauna știi cât de mult timp ai petrecut, probabil, în stadiu profund sau superficial.
 • Alarma: posibilitatea de a stabili mai multe avertismente
 • Momentul perfect și data: zilnic Watch 4x automat sincronizate pe telefon, astfel încât vă va arăta întotdeauna data și ora exactă.
 • iluminare din spate Indiglo: iluminare din spate generală se confruntă cu ceas este o specialitate Timex. Există, de asemenea, în acest model. Datorită lui, întotdeauna perfect, veți vedea ora curentă.

Brand:

Timex

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :1 cronograf
Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :40x44x13 mm

Funcție

Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
:
Datieră
Luminiscență ?LuminiscenceStratul fluorescent mărește perioada de iluminare aproximativ cu 6 ore, puteți urmări timpul in vizibilitate mică sau intuneric beznă. Ceasul poate fi luminiscent numai pe ace indicatoare, ace și a marcajelor sau cadran întreg. O tehnologie specială de luminiscență este tecnologia Trigalight.

Trigalight - Tehnologie modificată de iluminare a acelor indicatoare și marcajele ceasului TRASER. O microcapsulă cu gaz radioactiv realizează o iluminare continuă fără a se expune la lumină.
:
indicator
Iluminare ?Iluminare After Glow - Iluminarea de fundal luminează după apăsarea pe buton încă cca 5 sec., apoi se stinge automat.
Iluminarea EL automată de fundal - Când înclinați ceasul spre fața dvs. automat se pornește iluminarea de fundal al display-ului sau cadranului.
Iluminarea EL - Iluminarea de fundal a display-ului sau cadranului.
Strat luminiscent - Stratul fluorescent mărește perioada de iluminare și puteți pentru cca 6 ore să urmăriți timpul chiar și în condițiile de vizibilitate slabă sau întuneric complet.
Iluminare LED - Pentru iluminarea de fundal a cadranului sau display-ului se folosește LED-ul.
INDIGLO - Numai pentru ceasurile de Timex , încorporează un ecran electroluminiscent pentru iluminarea cadranului sau display-ului.
Trigalight - O tehnologie, a ceasului TRASER, de iluminare revoluționară a acelor indicatoare și a marcajelor. Microtuburile conțin gaz radioactiv, și realizează o iluminare continuă fără un aport energetic din exterior.
:
Indiglo Night Mode
Alarm ?AlarmăUn dispozitiv care emite un sunet, la un timp prestabilit.

Memento - Anunță data stabilită printr-un sunet.
Alarm cu efecte - în locul semnalului obișnuit, sună o melodie, eventual ceasul poate si vibra.
Semnal orar - Anunțuri sonore ce se repetată la fiecare oră.
Multialarm - O alarmă simplă care se repetă la fiecare 24 de ore și la o perioadă stabilită (oră, ziua, luna)
Snooze - Funcție de amânare a sunetului, valabila numai pentru ceasurile digitale. Niciodata nu va lasă să dormiți prea mult.
:
1 (budík)
Ostatní :Bluetooth, krokoměr, monitorování spánku

Ați vizualizat urmatoarele produse

 • Timex Ceas Smartwatch iQ+ TW2P93200
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
prvni