Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Chytré hodinky iQ+ Activity Tracker TW2P81700D7

Brand: Timex Cod: hTM2122

Descriere

Vă așteptați de la ceas lor, în plus față de aspectul elegant și caracteristici suplimentare? Apoi, pentru tine, atelierul de + iQ Marci populare Timex decupate. La prima vedere, interesat în a deveni un design - cadran negru cu cronograf și o curea din piele de culoare uniformă într-adevăr arată elegant. Neinițiați nu s-ar crede că are ceva de-a face cu ceasuri inteligente. Dar , odată ce vă conectați cu telefonul inteligent, lucrurile încep să se întâmple.

Bucurați-vă de supliment, care va deveni cel mai bun companion pentru viața de zi cu zi.

caracteristici:

  • Bluetooth: l utilizați pentru a conecta ceas la un telefon inteligent

.

ora mai mici cronograf vă informează dacă aveți o conexiune telefonică.

  • Aplicații: Aplicațiile servesc pentru conectarea Timex Conectat (în limba engleză), care pot fi găsite pe Timex conectat "> Google Play și AppStore

.

  • Obiective zi cu zi: aplicația setați obiectivele de zi cu zi - cât de mult doriți să luați măsuri , cum ar fi distanța parcursă, arde calorii si ore de somn

. Ora inferioară cronograf vă spune cât de departe esti de la 100% îndeplinirea obiectivelor sale.

Aplicația înregistrează activitățile de zi, săptămână sau lună și vă vom informa cu privire la rezultatele diagrame sinoptice.

  • + Pedometru de ardere a caloriilor: În baza datelor introduse (pas lungime, greutate, înălțime) ujitých calculează numărul de pași și caloriile arse.
  • Monitorizarea somnului: faza de somn calculeaza lungimea sa; Întotdeauna știi cât de mult timp ai petrecut, probabil, în stadiu profund sau superficial.
  • Alarma: posibilitatea de a stabili mai multe avertismente
  • timp perfect pentru a viziona de 4 ori pe zi , sincronizate automat la telefon, astfel încât vă va arăta întotdeauna ora exactă
  • iluminare din spate Indiglo: iluminare din spate generală se confruntă cu ceas este o specialitate Timex u

. Există, de asemenea, în acest model. Datorită lui, întotdeauna perfect, veți vedea ora curentă.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Greutate
90
Dimensiune
42 x 46 x 13 mm

Funcție

Alte
pedometru - monitorizarea somnului - iluminat - Bluetooth
Luminiscență
indicator
Iluminare
Indiglo Night Mode
Numărul de alarme
1
Brand: Timex

Timex Corp. El este unul dintre liderii din ceasuri de fabricație. Cu o gamă largă și diversificată de modele, pentru a oferi tuturor exact dreapta. Marca Timex a fost fondată în 1854 în SUA și de la 2. jumătate din cele 20. lea, ceasuri Timex a început să fie exportate în afara Statelor Unite. Sportiv și clasic, atemporal și la modă, pentru a alege doar. Timex a salutat noul mileniu cu încredere stabilit puterea brandului și influența la nivel mondial. Pe termen lung, printre 50 de branduri de moda TOP și este al treilea cel mai popular brand-de accesorii pentru femei.

Ia un ceas purtat de celebrul Arnie!

Cu ceasuri Timex sunt, de asemenea, indisolubil legate de numele fanilor celebre. Purtat cu mândrie de mulți ani din California guvernator și "indispensabil" erou de acțiune Arnold Schwarzenegger, celebrul cantaret-compozitor Leonard Cohen și fostul președinte al SUA, Bill Clinton. Din 1984, marca este, de asemenea, asociat cu rasa Ironman, care a început să evolueze împreună cu organizatorii cursei o linie speciala de ceasuri care aceasta cursa extrem de dure, oamenii "de fier" a reușit.

Timex
zile
:
ore
:
minute
:
secunde