loading

Timex Ironman Sleek Premium TW5M09700

Codul produsului: hTM2143

Timex Ironman Sleek Premium TW5M09700

Disponibilitate:peste 2 zile la Dv.
Preț:462 lei

Adaugă la Preferate

 • Transport gratuit de la 499 lei
TimexIronman Sleek Premium TW5M097002552.55In stock

Descriere:


Sport ceasuri Timex Ironman , cu o dungă albastru închis și detalii portocalii.

 

 • TapScreen ™ touchscreen mare
 • 100 de ore funcții cronometru turei și
 • memorie 150-lap în mod automat cele mai vechi suprascrie datele
 • jurnal de antrenament cu data, cel mai bun, timpul mediu și totală
 • 24 de ore cu temporizator
 • Timpul țintă Pacer - monitorizarea ritmului
 • nutriție programabil și alarmă de hidratare
 • 2 zone de timp
 • 3 alarme
 • lumina de noapte Indiglo cu funcția NOCTURNĂ MODE
 • etanșeității 100M

 

Timex Tehnologia TapScreen ™

Ceasuri Timex ® Ironman® elegant ™ 150-Lap a câștigat râvnit Runner World Award 2010 ISPO pentru Tehnologie. Această serie revoluționară de sporturi ceasuri de sportivi furnizează datele necesare la executarea integrală, fără a pierde ritmul și ritmul în care fiecare secundă poate decide.

Cu ochii pe pista - nu căutați buton corect, trebuie doar să apăsați pur și simplu pe sticla ceasuri pentru a înregistra tur sau activare temporizator. Sensibilitatea poate fi ajustată în funcție de cerințele dumneavoastră și de tipul de activități sportive.

Ceasuri oferă, de asemenea, o capacitate de memorie suficientă și alte caracteristici utile, care vor fi apreciate de alergători și pietoni pentru maraton și jumătate de maraton. De "Pace" si alarme pentru sportivi de lichid realimentarea ajuta la menținerea ritmului planificat și să fie corect hidratat.

"Timpul Ritmul țintă" este foarte util, de exemplu, atunci când viteza de formare consistentă. Setați runda necesară de timp (km, mile, etc) si termina după atingerea în afișare va cuprinde, indică faptul dacă se execută lent (bip lent), în timpul necesar (un bip) sau prea rapid (bip-uri rapide).

Ceasul are o alarme reglabile pentru semnalizarea timpului pentru fluide și produse alimentare completarea cu. Intervalele sunt reglabile precum și toți cei care beau să uite.

Ceasuri sportive Timex Ironman Elegante TapScreen 150 Lap au un design distinctiv, disponibil în mai multe combinații de culori și sunt proiectate nu numai sportivi de top, dar , de asemenea , pentru sporturile de agrement și de uzura de zi cu zi.

Brand:

Timex

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :plast
Curea :plast
Culoarea curelei/brățării :albastru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
plastic
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :100m- înnot
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :46x46x13 mm

Funcție

Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
:
calendar
Iluminare ?Iluminare After Glow - Iluminarea de fundal luminează după apăsarea pe buton încă cca 5 sec., apoi se stinge automat.
Iluminarea EL automată de fundal - Când înclinați ceasul spre fața dvs. automat se pornește iluminarea de fundal al display-ului sau cadranului.
Iluminarea EL - Iluminarea de fundal a display-ului sau cadranului.
Strat luminiscent - Stratul fluorescent mărește perioada de iluminare și puteți pentru cca 6 ore să urmăriți timpul chiar și în condițiile de vizibilitate slabă sau întuneric complet.
Iluminare LED - Pentru iluminarea de fundal a cadranului sau display-ului se folosește LED-ul.
INDIGLO - Numai pentru ceasurile de Timex , încorporează un ecran electroluminiscent pentru iluminarea cadranului sau display-ului.
Trigalight - O tehnologie, a ceasului TRASER, de iluminare revoluționară a acelor indicatoare și a marcajelor. Microtuburile conțin gaz radioactiv, și realizează o iluminare continuă fără un aport energetic din exterior.
:
Indiglo Night Mode
Cronometru ?CronometruFuncție de măsurare a timpului. Unele modele permit măsurarea mai multor ture. :cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Alarmă ?AlarmăUn dispozitiv care emite un sunet, la un timp prestabilit.

Memento - Anunță data stabilită printr-un sunet.
Alarm cu efecte - în locul semnalului obișnuit, sună o melodie, eventual ceasul poate si vibra.
Semnal orar - Anunțuri sonore ce se repetată la fiecare oră.
Multialarm - O alarmă simplă care se repetă la fiecare 24 de ore și la o perioadă stabilită (oră, ziua, luna)
Snooze - Funcție de amânare a sunetului, valabila numai pentru ceasurile digitale. Niciodata nu va lasă să dormiți prea mult.
:
multiplu
Taimer ?TimerCeasul enumără timpul prestabilit până la zero. Când ajunge la zero apare un ton. Unele ceasuri au yacht-timer, un timer adaptat pentru numărătoarea inversă pentru starturi. :1
Alte :functii de trening

Ați vizualizat urmatoarele produse

 • Timex Ironman Sleek Premium TW5M09700
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni