loading

Tissot Couturier Automatic Chronograph T0356143605101

Codul produsului: hTI1103

Tissot Couturier Automatic Chronograph T0356143605101

  • <p>#tissotwatch</p>

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Tissot .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

TissotCouturier Automatic Chronograph T035614360510144360.22out_of_stock

Ceasuri concepute de marcă elvețiană Tissot , multe familii transmise din generație în generație. Pun pariu , de asemenea , pentru a completa cel tradițional dintre brandurile cele mai de încredere din lume și fixați la încheietura mâinii ceasuri automate din colecția Couturier. placat cu aur roz carcasă din oțel inoxidabil și o curea neagră din piele autentică vă de la prima atingere cu calitatea uimește tactil. Designul elegant arată foarte eficient și sunt potrivite pentru a se potrivi blugi SITEMA adaptate precum și o cămașă de agrement. Fața de ceas are trei cronograf cu funcție de cronometru, există , de asemenea , Dater indicatorul zi lucrătoare a săptămânii. sticla safir este rezistentă la zgârieturi și încă mai păstrează un luciu strălucit. Dar , cea mai mare comoara ascunsă în interiorul unui ceas - este precis mișcarea automată, a cărui funcționare poate fi savurat pe partea din spate. Răsfățați-vă cu un accesoriu care vă va însoți pe tot parcursul vietii.

Brand:

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :3 cronografe
Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism ?MecanismAutomat - arcul principal se  deruleaza prin mișcare mecanică a manilor.
Citizen EcoDrive - sistem revoluționar de aprovizionare din energia solara (nu mai schimbați nici o baterie)
Fossil Twist - ceas cu doua mecanisme. Acul indicator al secundelor e este pornit automat, celelalte cu ajutorul mecanismului Quartz.
Mecanic - se reîncarcă prin remontarea rotorului.
Quartz – baterie - mecanismul este aprovizionat de baterii.
Quartz - baterii solare - mecanismul electronic este aprovizionat de la energia luminii.
Seiko kinetic - sistem automat de aprovizionare, o parte din energie este rezervată în gerenator, cu ajutorul acesteia se mareste durata de funcționare.

Pentru mai multe informatii consultați dicționarul de ceasornicărie dicționarul de ceasornicărie.
:
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Rezerva chodu :60 hodin
Model strojku :ETA Valjoux A05.H21 ?ETA Valjoux A05.H21 Brand: ETA
Tipul de mișcare: mișcare mecanică cu înfășurare automată
Tara de origine: Elveția
Mărimea mișcării: 30 mm diametru; 7,9 mm înălțime
Numărul de pietre: 25
Frecventa: 28.800 vibrații pe oră (4 Hz)
Rezerva de putere: 60 ore
Funcții: oră și mâini minut, descentralizata UZATE la 9, dater, zi a săptămânii, cronograf (30 de minute cu contor la poziția 12, 12 oră contor la 6, centrală secunde de mână).
Interesant fapt: Mișcarea este făcută în satul Les Bioux în munții Jura elvețiană - mișcări cronografic Valjoux sunt produse de a doua generație de ceasornicari. Aceasta este o mișcare de variație používanějšího Valjoux 7750th
Carcas :oțel - aurit
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
safir
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :100m- înnot
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :43x47x14 mm

Funcție

Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
:
Datieră , zile în săptămână
Cronometru ?CronometruFuncție de măsurare a timpului. Unele modele permit măsurarea mai multor ture. :cu precizie 11 sucundă
Taheometru ?TahimetruUn dispozitiv în jurul cadranului, cu ajutorul căruia se determină distanța sau viteza de deplasare. :taheometru

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Tissot Couturier Automatic Chronograph T0356143605101
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni