Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Classic Couturier T035.210.16.031.01

Brand: Tissot
Ceasurile Tissot sunt cel mai bun mod de a sublinia frumusețea ta naturală. Cadranul lor argintiu, împreună cu o curea lucioasă din piele finisată lucios, arată cu adevărat perfect. Veți aprecia, de… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasurile Tissot sunt cel mai bun mod de a sublinia frumusețea ta naturală. Cadranul lor argintiu, împreună cu o curea lucioasă din piele finisată lucios, arată cu adevărat perfect. Veți aprecia, de asemenea, un cristal de safir care este mai rezistent la zgârieturi decât un pahar mineral convențional. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Tratează-te cu un supliment care va fi întotdeauna irezistibil.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
roșu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
45
Dimensiune
32 x 32 x 8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde