Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Classic Tradition T063.610.16.047.00

Brand: Tissot
Ceasurile elvețiene sunt sinonime cu manopera de calitate și precizie. Prinde-le farmecul și pune-ți ceasul Tissot pe încheietura mâinii. Cadranul lor albastru închis acoperit de un cristal de safir… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile elvețiene sunt sinonime cu manopera de calitate și precizie. Prinde-le farmecul și pune-ți ceasul Tissot pe încheietura mâinii. Cadranul lor albastru închis acoperit de un cristal de safir pariază pe un aspect clasic - decorat cu mâini și indici de argint și o poziție pentru data 3. Carcasa subțire este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele neagră, cu un model de crocodil. Acest model este alimentat de mișcarea cuartului ETA F06.111 . Răsfățați-vă cu un ceas prestigios elvețian Made and be always a gentleman true.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA F06.111
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
55
Dimensiune
42 x 48 x 7,5 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde