Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

V8 T1064171603200

Brand: Tissot Cod: hTI1078

Descriere

Ceasuri de la ateliere de Tissot sunt accesoriul perfect pentru orice domn modern. cadran lor de argint într - un stil de epocă prinde ochiul cu funcție cronometru trei cronograf, care îmbina perfect cu el. Carcasă din oțel cu un finisaj mat, decorat cu o ramă distinctiv cu scala tahimetrică. Cel mai sigur , dar vă curea din piele perforată neagră încânte pe partea dreapta care duce la prima atingere impresionează prin calitatea tactilă. Fie că optați pentru un costum de petrecere a timpului liber sau tricou cu această piesă va fi întotdeauna în.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Greutate
80
Dimensiune
43 x 49 x 11,2 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu o precizie de 1,5 secunde, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru
Brand: Tissot

Tissot de brand a fost fondat în 1853 de frații Tissotovými. Tissot aparține grupului Swatch, cel mai mare producător și distribuitor de ceasuri. Ca cronometror oficial și partener al FIBA, AFL, CBA, Campionatul Mondial de MotoGP în ciclism, scrimă și hochei pe gheață vrea Tissot să continue tradiția și să păstreze valorile fundamentale care sunt design de calitate, precizie, introducerea de noi standarde. Doamnelor ceasuri Tissot sunt inovatoare, cu stil personal. Tissot ceas perfect sublinia frumusetea feminina. Ceasuri bărbați Tissot sunt sinonime cu precizie de calitate și de prelucrare elvețiană.

Citeste articolul despre brand Tissot în orologeriei revista.

Tissot
zile
:
ore
:
minute
:
secunde