Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Ultra Slim 1781747

Brand: Tommy Hilfiger Cod: hTH1016

Descriere

Ceasuri de la atelierul de la marca Tommy Hilfiger completează perfect de fiecare tinuta. cadran argintiu se bazeaza pe un design traditional - singurul lucru care deranjează omogenitatea, sunt mâini foarte înguste roz de aur și indicii, ce culoare se potrivește perfect cu carcasa din oțel. Caracteristica cea mai proeminentă , dar este cu siguranta un strat de țesătură, curea din piele în două culori acoperite. După ce-l fixați pe încheietura, stilul dvs. devine o dimensiune cu totul nouă.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele - textil
Culoarea curelei/brățării
albastru - Bej
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Greutate
28
Dimensiune
35 x 38 x 6 mm
Brand: Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger este una dintre cele mai branduri premium stilul de viață din lume. Poartă viziunea de îmbrăcăminte clasic american si accesorii pentru mai mult de 20 de ani! Tommy Hilfiger logo de brand reprezintă de înaltă calitate și se adresează în principal clienților în vârstă de 25 de ani la 45 de. Toate modelele de ceasuri reprezintă un amestec de stil sportiv și clasic, atât la femei și în versiunile bărbați. Brand de moda Tommy Hilfiger reprezintă nu numai ceasuri, bijuterii, de moda accesorii, dar, de asemenea parfumuri.

Tommy Hilfiger
zile
:
ore
:
minute
:
secunde