loading

Tommy Hilfiger Ava 1781758

Codul produsului: hTH1000

Tommy Hilfiger Ava 1781758

Disponibilitate:estimam pe 25.5. la Dv.
Preț:972 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit
Tommy HilfigerAva 17817585370.30In stock

Uita - te de brand proiectat de Tommy Hilfiger , la prima vedere dragoste toate doamnele cu o înclinație pentru accesorii fără vârstă. finisaj lor pe-argintiu arata arata foarte elegant și se potrivește la orice tinuta. Fața de ceas atrage mâini puternice și cifre, care fac perfect veți vedea ora curentă. aprecia cu siguranta muta milanez care se adapteaza la fiecare încheietura mâinii , fără scurtarea. Răsfățați-vă cu un supliment care va împodobi caseta de bijuterii.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Tommy Hilfiger.

Brand:

Tommy Hilfiger

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel
Curea :brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării :argintie
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :36x40x9 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Tommy Hilfiger Ava 1781758
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 863
de produse
x
prvni