Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

No Swiss T-Light R2451127506

Brand: Trussardi
Ceasurile de modă Trussardi sunt perfecte pentru toate doamnele care iubesc accesoriile elegante și atemporale. Cadranul lor de argint mai mic atrage mâinile de aur în combinație cu indici simpli.… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile de modă Trussardi sunt perfecte pentru toate doamnele care iubesc accesoriile elegante și atemporale. Cadranul lor de argint mai mic atrage mâinile de aur în combinație cu indici simpli. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii de o curea netedă din piele roșie. În plus, cureaua are un sistem cu clic ușor, astfel încât să îl puteți debloca rapid și ușor și să atașați un altul. Carcasa din aur din oțel inoxidabil de înaltă calitate oferă întregului un semn distinctiv al luxului. Decorați cu un accesoriu care vă va face irezistibil în orice moment.

Observații

Ceasul se livrează în Trussardicutia originală Trussardi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
piele - easy click
Culoarea curelei/brățării
roșu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
32 x 39,5 x 7,5 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde