Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Swiss Made T01 R2453100505

Brand: Trussardi Cod: hTS106

Descriere

Fiecare femeie trebuie să facă din nou un nou aspect nou. Odată ce ai încheieturile atașate modelului italian de modă de către Trussardi, vei fi mereu steaua serii. Fața lor de argint se confruntă cu mâini de aur, numere, și mai presus de toate stelele romantice în locul indexurilor . Veți fi cu siguranță fascinat de mâna a doua, decorată cu capul lui Greyhound - o mascotă Trussardi simbolizând agilitatea și energia care radiază accesoriile acestui brand. Cavitatea acoperă un geam din safir care este mai rezistent la zgârieturi și straluceste, chiar și după ani de uzură. Cauza și împingerea sunt făcute din cel mai bun din oțel inoxidabil - doar o singură atingere pentru a vă convinge. O înghețare imaginară pe tort este rezistența la apă de până la 100 de metri, datorită căruia puteți înota chiar și cu ceasul. Aruncați calitatea cu brandul prestigios Swiss Made și pur și simplu irezistibil.

Observații

Ceasul se livrează în Trussardicutia originală Trussardi.

Parametrii

Spona - materiál
ocel
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
36 x 41 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Brand: Trussardi

Marca Trussardi fondat în 1911 de italianul-născut Dante Trussardi . De la producătorul inițial de mănuși din piele de calitate în secolul 20 a dezvoltat un concept care a cucerit lumea modei. O caracteristică tipică Trussardi este un ogar numit. „Ogar“ , care simbolizează agilitate și energie proaspătă produsele de acest brand emana. În plus față de haine elegante, genți sau parfum de lux puteți găsi în portofoliu și elegant ceasuri sale pentru bărbați și femei. Indiferent dacă alegeți o colecție mai accesibil sau piese din denumirea de prestigiu Swiss Made, putem fi siguri - Trussardi utilizate la fabricarea lor materiale de cea mai de calitate, designul este , de asemenea , gândit la cel mai mic detaliu. Bucurați-vă de detalii sofisticate de precizie care vă oferă încrederea în sine.

Trussardi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde