Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

115Plus Color Black-red

Brand: VeriFit Cod: hVF013

Descriere

Ați decis să începeți să trăiți mai sănătos? Un stil de viață sănătos este, de asemenea, o mișcare regulată. Cel mai bun partener Sparing pentru viața de zi cu zi este brățara de fitness de generație următoare - VeryFit 115Plus Color HR. Cureaua din silicon in combinatie negru si rosu distinctiv formeaza o singura bucata cu maneca, bratara este atat de confortabila pentru a purta. Afișajul color este clar, funcțiile de pe acesta sunt controlate de un singur buton. Încărcarea în sine este unică - odată ce scoateți brățara din brățară, veți descoperi conectorul USB pe care îl conectați direct la computer sau la powerbance. Este nevoie de o căutare atât de constantă pentru cablul de încărcare.

Brațară se conectează la telefonul tău mobil folosind VeryFit Pro, care este complet în limba cehă. Toate activitățile (numărul de pași luați împreună cu numărul indicativ de calorii arse), cursul ritmului cardiac și calitatea somnului sunt furnizate de grafice bine aranjate. Pe harta din aplicație veți afla unde ați rulat sau de exemplu. Au călătorit cu bicicleta.

CARACTERISTICI:
Monitor de frecvență cardiacă : monitorul integrat al ritmului cardiac măsoară ritmul cardiac la intervale de 24 de ore pe zi. Aveți informații constante despre ritmul cardiac în timpul zilei și în timpul antrenamentului.

Activitate pe timp de zi: Brațară calculează numărul de pași pe parcursul zilei și numărul indicativ de calorii pe care le ardeți. Acesta poate fi setat pentru o notificare prelungită - ori de câte ori este timpul și o mică întindere, brățara vă va alerta cu vibrații blânde.

Moduri pentru diverse activități sportive: puteți alege sportul pe care îl veți desfășura cu brățara de încheietura mâinii. Puteți alege să alergați, să mergeți, să faceți exerciții, călărie, ciclism, drumeții, alpinism, sărituri, baschet, badminton, yoga, fotbal, tenis,

Sleep Monitor: Brațară recunoaște automat faza de somn în care dormești, de asemenea. După sincronizarea cu telefonul mobil, puteți vedea calitatea somnului într-o diagramă bine aranjată.

Notificări privind telefonul mobil: Când sunteți conectat la telefonul mobil, veți primi informații despre apelurile primite, SMS-uri, Notificări cu Facebook, Twiter, WhatsAppu, ... Trebuie doar să vă aflați la zece metri de telefonul mobil.

Controlul camerei: Pentru a activa declanșatorul, apăsați butonul de pe brățară sau rotiți încheietura mâinii.

CARACTERISTICI:
Compatibilitate telefon mobil: Android 4.4 și versiuni ulterioare iOS 7.0 și versiuni ulterioare
Afișaj: TFT color de 0,96 "
Baterie: 90 mAh; timp de așteptare 7 - 14 zile; timpul de încărcare de 60 de minute
Temperatura de funcționare: -10 până la +45 ° C
Bluetooth: 4.0 BLE; ajunge la 6 - 10 metri
Senzor de frecvență cardiacă: laboratoarele de siliciu Si1142
Senzor de mișcare: Kionix kx022-1020
Procesor: nordic nRF52832

Parametrii

Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru - roșu
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
50 m - duș
Greutate
25
Dimensiune
19,2 x 240 x 12 mm

Funcție

Alarmă
vibrační - budík
Alte
monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - notificări din telefonul mobil - Bluetooth - pedometru - monitorizarea somnului - funcții pentru antrenament - meteo tendințe
Indicator dată
calendar
Brand: VeriFit
VeryFit este un brand de ceasuri inteligente și articole de încheieturi fitness pe care DIAX, sro le importă și le distribuie în Republica Cehă. Acestea sunt cele mai noi produse tehnologice din epoca modernă, dar necesită o aplicație corectă - un telefon inteligent în care trebuie să instalați aplicația necesară pentru produs. Toate setările și funcțiile pe care le oferă ceasul sau brățara sunt controlate prin intermediul aplicației . Pentru a vedea dacă ceasul este asociat cu telefonul și aplicația, de exemplu, este setat automat și ora curentă este afișată pe afișajul ceasului.
VeriFit
zile
:
ore
:
minute
:
secunde