Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Air 42288-37

Brand: Viceroy
Ceasul Viceroy este perfect pentru toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale. Fața lor într-un albastru închis plăcut vă va fermeca la prima vedere cu mâinile luminescente și ștampila datei… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasul Viceroy este perfect pentru toate doamnele care iubesc accesoriile atemporale. Fața lor într-un albastru închis plăcut vă va fermeca la prima vedere cu mâinile luminescente și ștampila datei în poziția 6. Carcasa este din oțel inoxidabil, precum și mișcarea lui Milan, care se adaptează circumferinței fiecărui încheietura mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Tratează-te cu un supliment care nu te dezamăgește niciodată.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
32 x 36 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde