Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Air 42328-97

Brand: Viceroy
Ceasul Viceroy este perfect pentru toate doamnele care iubesc accesoriile unice. La prima vedere, cadranul lor vă va impresiona cu un finisaj în două culori - jumătatea superioară este pe o nuanță… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasul Viceroy este perfect pentru toate doamnele care iubesc accesoriile unice. La prima vedere, cadranul lor vă va impresiona cu un finisaj în două culori - jumătatea superioară este pe o nuanță deschisă, cea inferioară este în bronz. Carcasa în formă eficientă este realizată din oțel placat cu aur roz, precum și o lovitură care se adaptează la încheietura mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Decorați cu accesorii pe care nimeni nu le va trece cu vederea.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
oțel - aurit - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
30 x 34 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde