Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Antonio Banderas 471166-37

Brand: Viceroy
Ceasurile Viceroy vor iubi toți bărbații care iubesc accesoriile elegante și de încredere. Cadranul lor modelat îți atrage atenția cu mâinile luminiscente, cu indici în nuanță de roz. Există, de… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile Viceroy vor iubi toți bărbații care iubesc accesoriile elegante și de încredere. Cadranul lor modelat îți atrage atenția cu mâinile luminiscente, cu indici în nuanță de roz. Există, de asemenea, o întâlnire utilă și un mare avantaj este rezistența la 10 ATM-uri impermeabile, datorită căreia nu trebuie să-ți scoți ceasul chiar în timp ce înoți. Carcasa, din oțel inoxidabil de înaltă calitate, urmează cureaua din piele autentică, care este confortabilă de purtat. Cu ceasul Viceroy, vă puteți perfecționa perfecțiunea ținutei formale și de agrement.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial aurit - parțial cu acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
41 x 49 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde