Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Heat 401177-45

Brand: Viceroy
Ceasul Viceroy va încânta pe toți domnii care caută un accesoriu elegant și de încredere. Cadranul lor impresionează printr-o combinație de timp digital și analog, astfel încât să puteți urmări ora… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Viceroy va încânta pe toți domnii care caută un accesoriu elegant și de încredere. Cadranul lor impresionează printr-o combinație de timp digital și analog, astfel încât să puteți urmări ora curentă, ora duală, data și ziua săptămânii. Există, de asemenea, un ceas cu alarmă și iluminare electrică . Carcasa de ceas, din oțel inoxidabil cu aurire parțială, este legată de o curea plăcută de piele autentică. Cu ceasul Viceroy, îți poți regla perfect perfecția.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial aurit - parțial cu acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
46 x 54 x 15,5 mm

Funcție

Alte
ceas dual
Alarmă
budík
Indicator dată
calendar
Luminiscență
indicator și index
Iluminare
iluminare electrică
zile
:
ore
:
minute
:
secunde