Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Heat 471163-37

Brand: Viceroy
Ceasurile Viceroy vor îndrăgosti de toți bărbații moderni care caută accesorii de calitate. Cadranul albastru este decorat cu mâini luminescente distinctive, cu indicii de punct. Există, de asemenea,… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Viceroy vor îndrăgosti de toți bărbații moderni care caută accesorii de calitate. Cadranul albastru este decorat cu mâini luminescente distinctive, cu indicii de punct. Există, de asemenea, o ștampilă de date utilă în poziția de trei ore. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Cu 10 ATM-uri impermeabile, nu trebuie să vă luați ceasul în timp ce înotați. Cu ceasul Viceroy, îți poți regla perfect perfecția.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
43 x 51 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde