Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sweet Set cadou 401012-99

Brand: Viceroy
Dacă doriți să oferiți fiicei sau nepoatei dvs. o bucurie cu un accesoriu strălucitor, atunci ceasul de la marca Viceroy este alegerea potrivită. Cadranul va va cuceri de la prima vedere cu pietre de… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă doriți să oferiți fiicei sau nepoatei dvs. o bucurie cu un accesoriu strălucitor, atunci ceasul de la marca Viceroy este alegerea potrivită. Cadranul va va cuceri de la prima vedere cu pietre de sticlă, care sclipesc la fiecare mișcare a mâinii. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Cadonați ceasul Viceroy,care la fiecare mișcare vă va face să zâmbiți.

Ceasul este livrat într-un set cu cercei.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
24 x 28 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde