Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Zeppelin Viktoria Luise 7335-1

Codul produsului: hZP015

Zeppelin Viktoria Luise 7335-1

Disponibilitate:peste 2 zile la Dv.
Preț:1 149 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit
ZeppelinViktoria Luise 7335-16394.19In stock

Famous Zeppelin LZ 129 Hindenburg, care este un simbol al eleganței și de călătorie, a fost o sursă de inspirație pentru această serie de ceasuri în stil retro. Dublu manșon cadru arcuit cu simplitate și eleganță cadran ceasuri fine face pentru „LZ129 Hindenburg“ frumusete atemporala.

bărbați de lux a modelului de ceas Zeppelin este tras într - un design clasic și atemporal cu mișcarea Cal. 9132 cu înfășurare automată, care are o rezervă de putere de 40 de ore. cadran de culoare bej este acoperit de diapozitive hesalitovým, care este un fel de acrilic călit, care este faimos pentru ceasuri Omega atunci când a venit la NASA în anii șaizeci pe Lună. Pe cadranul veți găsi cifre arabe clasice, mâini negru, fereastra de timbru data, indicator de rezerva de putere și un cadran de 24 de ore. Cauza finisaj lucios devine mai bine cu o tensiune de oțel Milano, în argint. glazură Imaginar și turta este Caseback transparentă, în cazul în care puteți viziona conducerea mișcării.

Brand:

Zeppelin

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :1 cronograf
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel
Curea :piele - textil
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
Greutate :34 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :35x39x6 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 817
de produse
x