Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Metallic Tourmaly P1018

Brand: Vuch
Renunțați la farmecul unui ceas de modă al brandului ceh Vuch , din care nu puteți vedea. Cadranul negru atrage rosegold cu mâini și indexuri simple și logo-ul mărcii. Ceasul este tăiat la… Descriere și parametrii

Descriere

Renunțați la farmecul unui ceas de modă al brandului ceh Vuch, din care nu puteți vedea. Cadranul negru atrage rosegold cu mâini și indexuri simple și logo-ul mărcii. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel de tip Milan, care se adaptează perfect formei încheieturii. Sistemul cu clic ușor asigură îndepărtarea rapidă și fără dificultăți a curelei, permițându-vă să vă personalizați ceasul după bunul gust. Ceasurile Vuch sunt perfecte pentru femeile cărora le plac accesoriile elegante.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
16 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
easy click - brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
52
Dimensiune
36 x 40 x 6 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde