Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Attitude 01.1541.117

Brand: Wenger
Credem că acest model va răspunde cu siguranță tuturor așteptărilor dvs. Vă oferă o legendă calitate elvețiană, manoperă precisă, lizibilitate bună a timpului, elemente luminescente, un indicator… Descriere și parametrii

Descriere

Credem că acest model va răspunde cu siguranță tuturor așteptărilor dvs. Vă oferă o legendă calitate elvețiană, manoperă precisă, lizibilitate bună a timpului, elemente luminescente, un indicator pentru dată și săptămână și impermeabil indispensabil până la 100 de metri . Astfel de ceasuri sunt mai mult decât practice și extrem de fiabile . Desigur, designul elegant este. Modelele clasice excelează prin eleganță, o notă trecătoare de minimalism și farmec atemporal distinctiv. Marca elvețiană Wenger este o garanție a satisfacției . Lăsați-vă să vă îmbinați printr-o combinație dovedită de oțel chirurgical de înaltă calitate și o curea din piele maro . Astfel de ceasuri arată foarte bine din toate punctele de vedere. Dacă nu aveți încă un model similar în colecția dvs., atunci este timpul să îl remediați. Faceți-vă fericiți și obțineți un ceas pe care îl veți bucura. Impresia rezultată va fi perfectă. Obțineți un indicator de timp precis, dar și un accesoriu extraordinar de modă .

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde