Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Attitude 01.1541.119

Brand: Wenger
Acest model Wenger este deosebit de popular pentru designul său curat și elegant . Vă oferă o orientare bună a timpului, datorită mâinilor luminiscente de oră și minute, mâinii secunde cu capăt roșu… Descriere și parametrii

Descriere

Acest model Wenger este deosebit de popular pentru designul său curat și elegant . Vă oferă o orientare bună a timpului, datorită mâinilor luminiscente de oră și minute, mâinii secunde cu capăt roșu și cifrelor albe mari. Culoarea gri închisă a cadranului asigură un contrast primitor. Există un indicator practic al datei și săptămânii în limba engleză. Indexul este ascuns în lunetă după cinci minute . Datorită aspectului lor subtil, acestea nu interferează cu designul minimalist general al ceasului. Carcasa robustă și cureaua sunt din oțel inoxidabil . Ceasul este acoperit cu cristal de safir, care crește în mod vizibil rezistența la zgârieturi. Acest model are o cotă impermeabilă de până la 100 de metri, astfel încât să puteți înota în siguranță cu el, fie în piscină, fie pe mare. Ceasurile vor deveni însoțitorul tău fidel într-o varietate de situații.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde