Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Attitude 01.1541.120

Brand: Wenger
Marca tradițională elvețiană Wenger , ale cărei caracteristici distincte includ nu numai crucea helvetiană roșie și albă caracteristică în partea de sus a cadranului, ci și fiabilitatea,… Descriere și parametrii

Descriere

Marca tradițională elvețiană Wenger, ale cărei caracteristici distincte includ nu numai crucea helvetiană roșie și albă caracteristică în partea de sus a cadranului, ci și fiabilitatea, durabilitatea, calitatea și multe detalii imaginative, a pregătit pentru tine un model impresionant de decent din colecția Attitude. Wenger vă invită în lumea ispititoare a ceasurilor clasice, dominate de materiale de calitate, manevră minuțioasă, caracteristici practice și valoare de durată. Mâinile la îndemână ale producătorilor de ceasuri elvețieni au primit ocazia să arate ce pot face. Ceasurile îți pot spune multe despre tine într-o clipă. Arătați-vă că aveți un gust bun, un simț al detaliilor și că vă bucurați de o calitate fără compromisuri. Carcasa și cureaua sunt din oțel inoxidabil . Ceasul Attitude este acoperit cu o sticlă minerală cu un finisaj de safir care mărește în mod eficient rezistența la zgârieturi inestetice și daune. Cadranul alb este perfect aranjat datorită numerelor negre mari și ușor de citit. Bineînțeles că există mâini luminescente, dată, indicator săptămânal și impermeabil până la 100 de metri . Lasă-te încântat de celebra calitate elvețiană.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde