Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Attitude 01.1541.121

Brand: Wenger
Greet la ceas încheietura mâinii de la noua atitudine de colectare de la marca elvețiană Wenger . În plus față de crucea helvetiană roșie și albă, care simbolizează Elveția și care își are locul pe… Descriere și parametrii

Descriere

Greet la ceas încheietura mâinii de la noua atitudine de colectare de la marca elvețiană Wenger . În plus față de crucea helvetiană roșie și albă, care simbolizează Elveția și care își are locul pe fiecare model Wenger, puteți aștepta cu nerăbdare o calitate unică, manopera precisă și aspectul atemporal . Wenger pur și simplu nu te va dezamăgi în niciun fel. Carcasa și cureaua acestui model este realizată din oțel chirurgical . Ceasul este acoperit cu cristal de safir de înaltă calitate . La prima vedere, veți fi cu siguranță atras de cadranul albastru distinctiv, unde puteți vedea mâini luminescente inconfundabile și numere albe ușor de citit . Există, de asemenea, un indicator practic al datei și zilei săptămânii . Dacă încă ezitați să cumpărați jumătatea prețioasă pentru ziua de naștere sau sub bradul de Crăciun, puteți fi inspirat de acest model de ceas pentru bărbați. Ceasurile Wenger sunt potrivite și pentru tată sau bunic datorită cifrelor ușor de citit, cadranului clar și aspectului subtil.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde