Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Attitude 01.1541.122

Brand: Wenger
Acest model de ceas va fi apreciat de un bărbat de orice vârstă. Dragostea la prima vedere poate funcționa în lumea ceasurilor. Carcasa este din oțel inoxidabil cu un finisaj PVD special . Ceasul… Descriere și parametrii

Descriere

Acest model de ceas va fi apreciat de un bărbat de orice vârstă. Dragostea la prima vedere poate funcționa în lumea ceasurilor. Carcasa este din oțel inoxidabil cu un finisaj PVD special . Ceasul este acoperit cu un cristal de safir de înaltă calitate și este completat de o curea de piele în culori maro închis. Există, de asemenea, detalii sub formă de fir contrastant de cusături decorative. În plus, un ceas gri închis, cu cifre albe mari, o mână de o oră și minut cu luminiscență SuperLumin și o mâna a doua cu capăt roșu. Ceasurile din seria Attitude arată foarte elegant. Este perfect pentru tinute atât pentru o întâlnire de afaceri importantă, cât și pentru după-amiaza de zi cu zi, inclusiv pentru activități de agrement. Un ceas de acest tip pe încheietura mâinii va ieși în evidență în mod natural, fără a atrage atenția.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde