Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Attitude Chrono 01.1543.115

Brand: Wenger
Dacă sunteți în căutarea de ceasuri elegante și la modă, care vor avea un aspect interesant și modern , rezistent la apă de cel puțin 100 de metri, care se laudă cu o tradiție îndelungată, materiale… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă sunteți în căutarea de ceasuri elegante și la modă, care vor avea un aspect interesant și modern, rezistent la apă de cel puțin 100 de metri, care se laudă cu o tradiție îndelungată, materiale de calitate și manoperă precisă, atunci puteți paria pe acest model. Semnul distinctiv este negru, care contrastează frumos cu elementele roșii din cadran. Ceasul este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu finisaj PVD negru . Drept urmare, acestea au proprietăți specifice, precum și o sticlă minerală acoperită cu safir, care acoperă acest model și, în același timp, împiedică zgârierea acestuia. Avantajul este rezistent la apă până la 100 de metri și un vitezometru folosit pentru a calcula viteza pe o distanță de un kilometru, ceea ce face ușor să vezi cât de rapid alergi sau conduci. Acest model va arăta excelent nu doar ca parte a unui loco formal, ci și ca o ținută obișnuită, potrivită pentru uzura de zi cu zi. Negrul este pur și simplu frumos versatil.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Ronda 3540.D
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde