Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Avenue 01.1641.117

Brand: Wenger
Curelele roșii de ceas pentru bărbați sunt distinctive în sine. Tune-uri fine rafinate eleganță și stil casual . Acest model vă spune că urmați tendințele, calitatea iubirii și accesoriile de modă.… Descriere și parametrii

Descriere

Curelele roșii de ceas pentru bărbați sunt distinctive în sine. Tune-uri fine rafinate eleganță și stil casual . Acest model vă spune că urmați tendințele, calitatea iubirii și accesoriile de modă. Dacă sunteți în căutarea a ceva extraordinar, inedit și excepțional, atunci ceasurile Wenger sunt cu siguranță o alegere bună. Ele combină precis minimalismul elvețian cu simțul esteticii modei . Simplitatea este frumusețea și, de aceea, toate detaliile, cum ar fi culoarea roșie a curelei care contrastează cu finisajul PVD negru al carcasei, pot apărea impresionant. Combinația contrastantă a feței ceasului gri închis și a numerelor albe este de asemenea benefică, datorită căreia orientarea în timp este cât se poate de clară . Nu trebuie să uităm mâinile și indicii luminiscenți . Există, de asemenea, o întâlnire și impermeabil până la 100 de metri, astfel încât să vă puteți bucura de distracții cu apa cu ceasul, fie în apă de mare dulce sau sărată. Ceasul este acoperit cu cristal de safir de înaltă calitate . Simte-te liber să te gândești la ce ținută vei combina noul tău ceas cu o curea elegantă roșie.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
roșu
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde