Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Oraș Classic 01.1441.105

Brand: Wenger Cod: hWE613

Descriere

ceasuri barbati frumosi lui Wenger, care sunt noi la r. 2016 pentru barbatii care stiu ce vor. Potrivit pentru uzura de zi cu zi, dar, de asemenea, pentru societate. Ceasul are o carcasă de oțel și indexurile cadran argintiu în culori contrastante aur roz. Mutarea este realizată din oțel 316L, iar latimea este de 21 mm. Modelul are un afișaj dată și rezistent la apă până la 30 m. Marca de ceasuri cu mișcări elvețiene, care reprezintă o garanție a calității lui Wenger.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Greutate
110
Dimensiune
43 x 47 x 8 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Brand: Wenger

Ceasuri Wenger companie Watch SA sunt proiectate și fabricate astfel încât să aducă proprietarilor lor mulți ani de plăcere și, în principal beneficiu. Colecția de ceasuri sport oferă de la modele foarte simple la modelele de top care îndeplinesc cele mai stricte militare. Ciocolată elvețiană, brânză elvețiană, cuțite Swiss Army, precum și un ceas elvețian de brand. Wenger este renumit pentru calitatea "Made in Elvetia".

Citiți articolul despre marca Wenger în orologera revista!

Wenger
zile
:
ore
:
minute
:
secunde