Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sea Force Chrono 01.0643.115

Brand: Wenger
Ceasurile clasice pentru bărbați nu ies niciodată la modă. Forma elegantă și aspectul sofisticat sugerează că Seaforce este excepțională în mai multe moduri. Combină în mod sensibil elementele… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile clasice pentru bărbați nu ies niciodată la modă. Forma elegantă și aspectul sofisticat sugerează că Seaforce este excepțională în mai multe moduri. Combină în mod sensibil elementele stilului de viață urban de zi cu zi cu elemente sportive care vă permit să-l utilizați mai larg. Acest lucru vă permite să luați acest model nu numai la o întâlnire de afaceri importantă, ci și să mergeți la înot cu el și să vă bucurați de o varietate de activități pe apă. Ceasul are o carcasă impermeabilă. Designul ceasului este atemporal. Culoarea cadranului contrastează cu culoarea curelei de oțel. Datorită acestui lucru, detalii precum mâinile luminiscente, indexuri sau cronografii indispensabile ies bine în evidență. Ceasul este acoperit cu cristal de safir de înaltă calitate, care este deosebit de rezistent la zgârieturi nedorite și daune. Ceasurile din colecția Seaforce oferă nu numai ora exactă, ci și un accesoriu de modă cu adevărat elegant.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
43 x 44 mm

Funcție

Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde