Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Urban Classic Chrono 01.1743.117

Brand: Wenger
Ceasurile elegante pentru bărbați nu vor scăpa cu siguranță de atenția niciunui bărbat care se bucură de piese vestimentare fără precedent. Combinația dintre negru și bej este un pariu sigur. Oferă… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile elegante pentru bărbați nu vor scăpa cu siguranță de atenția niciunui bărbat care se bucură de piese vestimentare fără precedent. Combinația dintre negru și bej este un pariu sigur. Oferă un aspect frumos contrastant, care este, de asemenea, foarte elegant și extraordinar. Cadranul clasic rotund este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu finisaj PVD negru. Cureaua din material textil de culoare bej aduce o contribuție interesantă la aspectul general. Ceasul se mândrește impermeabil până la 100 de metri . Sunt acoperite cu o sticlă minerală, cu un finisaj de safir, perfecte pentru uzura casual, indiferent dacă sunt formale sau formale. Indiferent dacă porți o cămașă potrivită, un pulover confortabil sau o cămașă de bază obișnuită, acestea ies bine în evidență. În plus, dacă se potrivește cu culoarea curelei, centurii și încălțămintei, atunci aspectul întreg va da o impresie cu adevărat perfectă. În lumea modei, detaliile contează. Inspirati-va.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
Bej
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde