Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Women´s T20433

Brand: Timex
Tu nu cad sub vraja izbitoare ceasuri cu mâneci mari? Mai degrabă Revel în modelele mai mici, în stilul clasic? Apoi te uiți la atelierul de brand Timex ideal. cadran lor alb, decorat cu mâinile și… Descriere și parametrii

Descriere

Tu nu cad sub vraja izbitoare ceasuri cu mâneci mari? Mai degrabă Revel în modelele mai mici, în stilul clasic? Apoi te uiți la atelierul de brand Timex ideal. cadran lor alb, decorat cu mâinile și indexurile contrastante, care fac ușor de citit timp. Vizibilitatea este bună în mijlocul celei mai întunecate noaptea de iluminat Indiglo contribuie unic - după apăsarea coroana, toată fața luminată de o lumină albastră puternică. Carcasă din oțel inoxidabil este placat cu aur galben, încheietura mâinii ceasuri curea din piele neagră cusute. Pariați pe suplimentul care va veni într-adevăr la îndemână pentru toate.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
20
Dimensiune
25 x 29 x 8 mm

Funcție

Alte
iluminat
Iluminare
Indiglo

Produsul este, de asemenea, în secțiunile