Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

SmartWatch W03R

Brand: Wotchi
Smartwach de la marca Wotchi va ajuta în activitățile de zi cu zi și de asemenea arată foarte bine și îl puteți purta cu orice ținută. În carcasa de metal este inserat display 1,22" IPS HD care oferă… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Smartwach de la marca Wotchi va ajuta în activitățile de zi cu zi și de asemenea arată foarte bine și îl puteți purta cu orice ținută.
În carcasa de metal este inserat display 1,22" IPS HD care oferă un ecran color de înaltă calitate și lizibilitate excelentă chiar și în lumina puternică a soarelui. La încheietura mâinii, ceasul vine prins cu o brațară milaneză din oțel, care se adaptează perfect formei mâinii. Această brățară milaneză este potrivită pentru încheietura mâinii de până la 220 mm. Lungimea este de 23 cm. Ceasul poate fi încărcat cu ajutorul unui încărcător care are funcția încărcare rapidă, evitându-se astfel așteptarea fără sfârșit până se încarcă ceasul. Ceasul se încarcă într-o oră, iar rezistența bateriei este de până la 7 zile.

Ceasul dispune de moduri de bază pentru sport cum ar fi mersul, alergarea, ciclismul, sărituri cu coarda, fotbal, baschet și badminton. După ce conectați ceasul la un telefon mobil prin Bluetooth, display-ul va afișa întotdeauna cele mai recente știri și alerte de la rețelele sociale. Dacă aveți un loc de muncă sedentar, veți aprecia funcția de alertare atunci când nu vă mișcați mult timp și veți primi recomandarea să mergeți la o plimbare. În afară de ritmul cardiac puteți urmări tensiunea arterială și oxigenarea sângelui. Nu lipsesc funcțiile monitorizarea somnului, estimarea caloriilor arse sau numărul de pași. Funcțiile de monitorizare a prognozei meteo și de control a camerei foto și muzicii în telefon va face activitățile de zi cu zi mai plăcute.


Prezentare generală a funcțiilor

Monitorizarea ritmului cardiac

Măsurarea tensiunii arteriale

Măsurarea oxigenului în sânge

Monitorizarea somnului

Moduri sport de bază

Măsurarea caloriilor arse

Controlul camerei foto din telefonul mobil

Controlul muzicii din telefonul mobil,

Pedometru

Notificări din telefonul mobil

Avertisment ședere îndelungată

Alarmă, calendar
Cronometru

Compatibilitate
Bluetooth 4.0
Android 4.4 și mai nou
iOS 8.0 și mai nou

Ceasul are meniu în engleză, spaniolă, portugheză, franceză, germană, italiană, rusă, japoneză, coreeană

 

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
17 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Pentru rezervă de putere
7 zile
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
41 x 41 x 10 mm

Funcție

Alte
monitorizarea somnului - pedometru - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - Măsurarea tensiunii arteriale - notificări din telefonul mobil - Phone Finder
Indicator dată
calendar complet automat
Alarmă
budík
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
zile
:
ore
:
minute
:
secunde