Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Youth Kids T72881

Brand: Timex
Chiar și cel mai mic noastre merită frumoase accesorii. Cu Timex ceas fiul, nepotul, nepotul sau chiar plus chic mod distractiv să învețe să recunoască timpul. Incheietura ceas-cusut bandă elastică… Descriere și parametrii

Descriere

Chiar și cel mai mic noastre merită frumoase accesorii. Cu Timex ceas fiul, nepotul, nepotul sau chiar plus chic mod distractiv să învețe să recunoască timpul. Incheietura ceas-cusut bandă elastică pe care se poate implementa băiat mai mic. La prima vedere, el va iubi șopârlele colorate care mișună numai după cureaua, dar chiar și Ručičky cu care se plimba în jurul cadranului cu numere ușor de citit. Oferi copiilor tăi un supliment care va fi distractiv.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
multicoloră
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
14
Dimensiune
28 x 28 x 10 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile